http://kowa.pluto.modernalarm.hu/feltoltesek/tsn-pz-gep-tsn880.jpg

DSLR és MILC vázakhoz közvetlenül használható adapterek
Digitális tükörreflexes (DSLR) és tükör nélküli, cserélhető optikás (MILC) gépekkel többféle módon is fotózhatunk spektívvel.

Használhatjuk a gépet közvetlen csatlakozással a spektív okulárját használva (pl. TE-11WZ + TSN-PA7), használhatunk fotóadaptert (TSN-PZ), vagy kollimációs módszerrel, egy adapteren (TSN-VA3) keresztül a gép saját objektívjét is alkalmazva készíthetünk képet.

A Kowa kínálatában többféle adaptert is kínál a gépvázakhoz közvetlenül illeszkedő kivitelben.

TSN-PZ zoomolható fotóadapter
Gépvázhoz közvetlenül csatlakoztatható adapter. Ennek segítségével, okulár és fényképezőgép objektív nélküli képalkotásra nyílik lehetőség. Az adapter a spektív, kiegészítők számára kialakított menetére, valamint egy T2/bajonettátalakítón át (a gép objektívfoglalatának megfelelő típus kiválasztásával) a fényképezőgép vázához csatlakozik.
További részletek>>

 

TSN-PA7 adaptertubus
Gépvázhoz közvetlenül csatlakoztatható adapter. Ennek segítségével a TE-11WZ okulárra  csúsztatva nyílik mód a fotózásra. Az adapter belső gyűrűje a spektív, kiegészítők számára kialakított menetére csatlakozik, a külső tubus pedig egy T2/bajonettátalakítón át (a gép objektívfoglalatának megfelelő típus kiválasztásával) a fényképezőgép vázához.
További részletek>>

A nagyításhoz kattintson a képre!

TSN-VA3 Fotó- videoadapter (Kollimációs eljárás)
Itt az adpter, a spektív, kiegészítők számára kialakított menetére csatlakozik míg a másik, csúsztatható tubusa a fényképezőgép objeltivjéhez csatlakozik, annak szűrőmenetére, a megfelelő szűrőmenet-átalakítón keresztül.
További részletek>>

Figyelmeztetés!
A kollimációs eljárásnál a gépvázra mindig belső élességállítású objektívet csatlakoztasson (melynek frontlencséje az élességállításkor nem mozdul el), mert ellenkező esetben a fixen a szűrőmenetbe rögzülő adapter gyűrűje tönkre teheti az optika autofókusz mechanikáját!

Csatlakoztatási összefoglaló táblázat

 


A nagyításhoz kattintson a képre!