TSN-DA10 rögzítőgyűrű
Az okulár szemkagylóját eltávolítva, annak helyére kell feltekerni a TSN-DA10 belső gyűrűjét. Az adapter külső gyűrűje a fényképezőgép szűrőmenetébe a megfelelő méretű menetátalakítón (TSN-AR), vagy a TSN-DA4 tartókereten át csatlakozik.
A TSN-DA10 külső gyűrűjét (és vele a fényképezőgépet) a spektívre rögzített belső gyűrűre csúsztatva, egy csavar, kézzel történő megszorításával rögzíthető, oldható. Így gyorsan válthat a megfigyelés és a képkészítés között.

A TSN-DA10 mobiltelefonadapterrel is együtthasználható a telefon stabil rögzítésére a spektíven.

A nagyításhoz kattintson a képre!

TSN-DA1 rögzítőgyűrű
Az okulár szemkagylóját és az okulárt eltávolítva, a spektív adaptermenetére kell feltekerni a menetátalakítót, valamint arra a TSN-DA1 belső gyűrűjét. Az adapter külső gyűrűje a fényképezőgép szűrőmenetébe a megfelelő méretű menetátalakítón (TSN-AR), vagy a TSN-DA4 tartókereten át csatlakozik.
Az okulár és a szemkagyló visszahelyezése után, a TSN-DA1 külső gyűrűjét (és vele a fényképezőgépet) a spektívre rögzített belső gyűrűre csúsztatva, egy csavar, kézzel történő megszorításával rögzíthető, oldható. Így gyorsan válthat a megfigyelés és a képkészítés között.

 


A nagyításhoz kattintson a képre!