Madarat tolláról, megfigyelőt optikájáról...
Hosszantartó, precíz megfigyeléshez, a legjobb eszköz kell, ami torzításával nem fárasztja a szemet, valósághű színeket mutat és nem okoz elszíneződést a kontúrok mentén. A Kowa spektívjei nem véletlenül a madarászok kedvenc megfigyelőeszközei, már 1952 óta. A TS-1 típussal megalapozott legendás minőségből, azóta sem engedett a Kowa, sőt minden újabb típussal, újabb nemzetközi elismerést vív ki magának.
 

Kompromisszumok nélküli látvány
A TSN-880 sorozat a Kowa több, mint 60 évnyi optikai fejlesztésének csúcsterméke. A TSN-883 / 884 típusok a Kowa jelenlegi zászlóshajói. Kis méretűek, csekély súlyúak, de ezek miatt nem kellett feláldozni semmit sem a képminőségből. A távcsőben látott színhibáktól és torzításoktól mentes, színhű képről a fluorit és XD lencsetagok gondoskodnak.

A tökéletes látványt nyújtó spektívhez, a megfelelő okulár dukál. A TE-11WZ 25-60× XD-lencsetagos okulárt kifejezetten a TSN-880 / TSN-770 sorozat, maximális teljesítményének kiaknázására fejlesztették ki.


TSN-883TSN-884

   

Kis méret, hatalmas optikai teljesítmény
Kitűnő kép, kompakt kivitel. Ezek jellemzik a TSN-770 sorozatot, melynek nincs vetélytársa a saját kategóriájában. Víz- és porálló kivitelű, száraz nitrogénnel töltött  tubus. A TSN-770 sorozatban alkalmazott XD-lencsetagoknak köszönhetően nagyon alacsony szintre csökkent a távcsőben látott színhiba és torzítás.


A tökéletes látványt nyújtó spektívhez, a megfelelő okulár dukál. A TE-11WZ 25-60× XD-lencsetagos okulárt kifejezetten a TSN-880 / TSN-770 sorozat, maximális teljesítményének kiaknázására fejlesztették ki.

 

TSN-773

TSN-774

   

Valóra vált álom: kiemelkedően jó optikai teljesítmény, megfizethető áron
Egyedülállóan magas fényáteresztés és kompakt méret jellemzik a TSN-82SV spektívet. 82 mm átmérőjű fontlencséjével figyelemre méltóan világos látómezőt ad kategóriájában. Ideális madármegfigyeléshez a számos, választható okulárral, melyek közül a kényelmesen nagy átfogású TE-9Z 20-60×,63-szoros maximális nagyítást ad.

 

TSN-82SV
   

Kivételesen tiszta kép, gazdaságos választás
A Kowa TSN-663 (ferde betekintésű) / TSN-664 (egyenes betekintésű), 66 mm-es frontlencséjű típusok tökéletes elegyei a kompakt kivitelnek és a kiváló optikai tulajdonságoknak. A TSN-663 / TSN-664 sorozatban alkalmazott XD-lencsetagoknak köszönhetően nagyon alacsony szintre csökkent a távcsőben látott színhiba és torzítás. A kis méret, csekély súly és világos, éles kép ideálissá teszi hoszabb túrával elérhető megfigyelő pontokra való eljuttatását is. TE-9Z 20-60× okulárral együtt használva, 60-szoros maximális nagyítás érhető el.


TSN-663


TSN-664
   

Azoknak, akik nem akarnak választani a megfigyelés és a fotózás között
A PROMINAR 500 teleobjektív olyan rugalmasan alakítható rendszert ad a fotós/megfigyelő kezébe, amely egyszerre lehet 350, 500, vagy 850 mm-es teleobjektív a fényképezőgépre, ugyanakkor másodpercek alatt, kiemelkedően jó minőségű spektívvé alakítható át. Így sosem kell választani, hogy mi maradjon ki a hátizsákból, a spektív, vagy a "nagytele".


   

A látvány maximuma: Genesis XD 44 sorozat
Ez a „PROMINAR“ lencséket tartalmazó (4 db XD lencsetag) távcső a világon polgári célokra elérhető, lehető legjobb képminőséget biztosítja 44 mm-es frontlencsével. Az XD lencsetagok nagymértékben csökkentik a megjelenő kép színhibáját és növelik a kontrasztot.

Kiemelkedően jó képminősége mellett egy könnyen hordozható, kisméretű távcső, amely minden hátizsákban könnyen belefér, egy-egy hoszabb megfigyelés során is. Ezzel a távcsővel nem fárasztó munka, hanem öröm a nézelődés, akár hosszú órákon át is.
 


   

A látvány maximuma: Genesis XD 33 sorozat
Ez a „PROMINAR“ lencséket tartalmazó (4 db XD lencsetag) távcső a világon polgári célokra elérhető, lehető legjobb képminőséget biztosítja 33 mm-es frontlencsével. Az XD lencsetagok nagymértékben csökkentik a megjelenő kép színhibáját és növelik a kontrasztot.

Kiemelkedően jó képminősége mellett egy könnyen hordozható, kisméretű távcső, amely minden hátizsákban könnyen belefér, egy-egy hoszabb megfigyelés során is. Ezzel a távcsővel nem fárasztó munka, hanem öröm a nézelődés, akár hosszú órákon át is.
 


   

Zsebben hordható luxus: Genesis XD 22 sorozat
A Kowa csúcstávcsöveinek kisebb méretű kiadása, XD-lencsetagokkal, 22 mm-es frontlencsével. Az XD lencsetagok nagymértékben csökkentik a megjelenő kép színhibáját és növelik a kontrasztot.

Kiemelkedően jó képminőségű, széles látómezőt kínáló, összecsukható, könnyen hordozható, kisméretű távcső, amely minden hátizsákban könnyen belefér. Egy-egy hoszabb megfigyelés esetén is kitűnő partner. Vegye észre a részleteket, melyeket az XD lencsetagok által megjelenített kép biztosít!