Természetben, vagy városi túrán, teljessé teszi az élményt
Járjon akár erdőn-mezőn, hegyen-völgyön, akár városban, vagy egy várromnál, egy jó minőségű, könnyű távcsővel való nézelődés mindig hozzátesz az élményhez.
 

Fantasztikus, háromdimenziós látvány
A Kowa csúcstávcsöve 4 db XD-lencsetagot tartalmaz, a világon polgári célokra elérhető, lehető legjobb képminőséget biztosítja 44 mm-es frontlencsével. Az XD lencsetagok nagymértékben csökkentik a megjelenő kép színhibáját és növelik a kontrasztot.

Kiemelkedően jó képminősége mellett egy könnyen hordozható, kisméretű távcső, amely minden hátizsákban könnyen belefér, egy-egy hoszabb túra, vagy városi séta során is. Ezzel a távcsővel  öröm a nézelődés, akár hosszú órákon át is.

 

 


   

A látvány maximuma: Genesis XD 33 sorozat
A Kowa csúcstávcsöve 4 db XD-lencsetagot tartalmaz, a világon polgári célokra elérhető, lehető legjobb képminőséget biztosítja 33 mm-es frontlencsével. Az XD lencsetagok nagymértékben csökkentik a megjelenő kép színhibáját és növelik a kontrasztot.

Kiemelkedően jó képminősége mellett egy könnyen hordozható, kisméretű távcső, amely minden hátizsákban könnyen belefér, egy-egy hoszabb túra, vagy városi séta során is. Ezzel a távcsővel  öröm a nézelődés, akár hosszú órákon át is.


   

Zsebben hordható luxus: Genesis XD 22 sorozat
A Kowa csúcstávcsöveinek kisebb méretű kiadása, XD-lencsetagokkal, 22 mm-es frontlencsével. Az XD lencsetagok nagymértékben csökkentik a megjelenő kép színhibáját és növelik a kontrasztot.

Kiemelkedően jó képminőségű, széles látómezőt kínáló, összecsukható, könnyen hordozható, kisméretű távcső, amely minden hátizsákban könnyen belefér. Egy-egy hoszabb túra, vagy városi séta során is kitűnő partner. Növelje meg a túrázás élményét, hozza közelebb a távoli dolgokat is!


   

Belépőszintű luxus: BD 42XD Prominar sorozat, XD lencsetagokkal
A Kowa prémium minőségű keresőtávcsöveiben alkalmazott legendás „PROMINAR“  XD lencsetagjaiból 2 db került a megújult BD sorozat típusaiba. Az XD lencsetagok nagymértékben csökkentik a megjelenő kép színhibáját és növelik a kontrasztot.

Kategóriájában kiemelkedő képminőség és kényelmesen kézreálló, kis méret és súly  jellemzi. Színekbe és részletekben gazdag látványt nyújt, mérsékelt áron.


   

Sokat nyújt, mégis nagyon könnyű
A Kowa az SV 32 sorozatot kis tömegű, kompozit összetevőkből készíti, így lehetséges a feltűnően csekély tömeg elérése. A drámai súlycsökkentésnek köszönhetően, sosem kell kihagyni a táskából, hátizsákból, akár a természetbe, akár csak egy városnézésre készül.


   

Elképesztően „szélesvásznú" látvány
A porro prizmás felépítés, és a viszonylag kicsi nagyítás következtében, a Kowa YF sorozat hatalmas látómezőt kínál (140 m 6-szoros nagyításnál, 1000 méteren). Ez a különleges jellemzője igazán alkalmassá teszi a zavartalan nézelődésre. Nagyon kicsi súlya miatt ott a helye  hátizsákban!

 


   

Sokat nyújt, ám mégis apró
Igazi „mindenhol-mindig-nálam" távcső. Ha eddig hely hiányában, csak kiemelt eseményekre tudott távcsövet vinni magával, akkor mostantól nem kell lemondania arról, hogy igazi Kowa legyen önnél, akármerre is jár! Az SV 25 sorozat lehetővé teszi a mindennapos, optimális képminőségű megfigyelést, bármerre is jár. Elhanyagolható tömege és aprócska mérete miatt akár ingzsebben is hordozható, mindeközben nem kell lemondani a kitűnő képminőségről sem!